Tapahtuu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/25/kekonico/public_html/modules/News/lib/class.news_ops.php on line 335
20.04.2018

Kekoni Co:n vuosi 2018

 

Petri Kekonin sooloteos Möhkäle ensi-iltaan lokakuussa 2018

 

Koreografi Petri Kekoni palaa soolotyöskentelyn pariin Möhkäle – Erratic Block -teoksellaan yli 10 vuoden ja useiden ryhmäteosten jälkeen. Teos jatkaa aikaisemmista teoksista jo tavaramerkiksi muodostunutta omaperäisen liikkeen ja vahvan visuaalisuuden linjaa, mutta tällä kertaa suodattumattomana taiteilijan oman kehon, tilan ja näyttämölle rakennettavan lohkaremaisen elementin kautta.  Teos saa ensi-iltansa Suvilahdessa katedraalimaisella Cirkon Maneesi -näyttämöllä 5.10.2018.

Kekonin fyysisen hahmon rinnalla pukusuunnittelija, tutkija Joanna Weckmanin veistoksellinen, muuntuva ja kerroksellinen pukusuunnittelu hämärtää inhimillisen ja elottoman rajoja. Ihminen voi olla elementti ja elementti voi inhimillistyä. Teoksen ääni- ja valosuunnittelun toteuttaa tila-aika taiteilija, esittävien taiteiden kentällä toimiva ääni- ja valosuunnittelija Mikko Hynninen.

 

Ensi-ilta 5.10.2018 Cirkon Maneesi -näyttämöllä Suvilahdessa Helsingissä.
Lue lisää

Faust Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2018

Petri Kekoni toteutti vuonna 1999 koreografian Vilppu Kiljusen Savonlinnan Oopperajuhlille ohjaamaan Charles Gounod'n Faust-oopperaan. Nyt tämä suurtuotanto nähdään Oopperajuhlilla uudistettuna versiona heinäkuussa 2018.
Lue lisää

Arkisto