Tapahtuu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/25/kekonico/public_html/modules/News/lib/class.news_ops.php on line 335
23.02.2020

ALMA! – liikeooppera (Esitykset siirtyvät helmikuulle 2021)

Huomio:Alma! Liikeoopperan esitykset siirtyvät helmikuulle 2021 Korona-viruksen takia, tarkemmat esityspäivät ilmoitamme myöhemmin.

ALMA! - liikeooppera on säveltäjä Minna Leinosen, koreografi-ohjaaja Petri Kekonin ja libretisti Hanna Weseliuksen oopperateos laulajille, tanssijoille ja soitinyhtyeelle. Tämä monitaideteos syntyy yhteistyönä Petri Kekoni Companyn, Tanssiteatteri MD:n ja CHANGEnsemblen kanssa. Teoksen ohjaus etsii oopperaesitykselle uudenlaista liikkeellistä muotoa ja näkemystä koreografi Kekonin käsissä. Teos on valmistumassa 5 tanssijalle, 2 laulajalle ja 4 muusikolle.

alma ooppera

Älykäs ja räväkkä Alma! on monikerroksinen menneessä ja nykyisyydessä kiemurteleva kertomus vallankäytöstä, säveltäjä Alma Mahlerista miehensä varjossa, sekä nykyhetkessä elävistä Lakimiehestä ja kuvataiteilija Ainosta. Teos repii auki hierarkisia rakennelmia ja mylvii niille. ”Säveltäisit, jumalauta itse, etkä järjestelisi Gustavin scherzoja ja allegroja!”

Esitykset siirtyvät helmikuulle 2021. Esityspaikka: Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, Tampere. Teos on osa Tampere Biennale - ohjelmistoa. Lisätiedot ja liput: www.tanssiteatterimd.fi

Arkisto